Dobro rješenje za Vaš kućni budžet, Odlično rješenje za ekologiju.

Prodajom Vašeg korištenog zlata u poslovnicama tvrtke Goldman Graff napravit ćete uslugu Vašim kućnim financijama, ali i učiniti odličnu stvar za cijeli ekosustav. Goldman Graff koristi lomljeno zlato za izradu investicijskih proizvoda – zlatnika i poluga maksimalne čistoće. Time se značajno smanjuje potreba za ekološki invazivnim metodama rudarenja zlata.

Kako izgleda otkup zlata

Za Vaš stari nakit ili druge predmete od zlata i srebra u našim poslovnicama isplatit ćemo poštenu cijenu, u gotovini ili na Vaš račun, bez čekanja.

Za točnu procjenu posjetite jednu od naših trgovina ili ureda gdje će vam naš profesionalni osoblje dati procjenu na temelju detaljne analize Vašeg zlata. Prvu informaciju o potencijalnoj vrijednosti zlata možete iskoristiti informativni kalkulator u nastavku.

Što otkupljujemo?

Kod nas možete prodati sve predmete od zlata i srebra – staro zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato i zlatne zube, satove, nakit, zlatne plakete, srebrni nakit, srebrninu, srebrnjake…

Zlatni nakit

Zlatni nakit kao što su ogrlice, narukvice, prstenje ili naušnice najčešći su artikli za otkup zlata. Imaju različit sadržaj zlata, ali najčešće dolaze u varijanti od 14 ili 18 karata (oznake 585 i 750).

Zubno zlato

Zubno zlato dolazi u nekoliko oblika. Zubne pločice obično imaju 22 karata, koje mjesto

Zlatni satovi

Zlatni satovi se kupuju bez mehanizma, odnosno kao vrijednost se računa samo masa i čistoća zlata od kojeg je izrađeno kućište sata.

Staro zlato

Otpad zlata (i srebra) odnosi se na sve predmete koji u svom sastavu sadrže zlato ili srebro, u različitim omjerima, ali više nisu za upotrebu. Status takvih predmeta ne igra nikakvu ulogu u određivanju vrijednosti.

Zlatnici

Zlatnici koji imaju certifikate spadaju u investicijsko zlato i otkupljuju se po akcijskim cijenama. Najpoznatiji zlatnici ove vrste su dukati. Zlatnici bez certifikata otkupljuju se po cijeni koja ovisi o sadržaju zlata u njima.

Zlatne poluge

Zlatne poluge koje imaju certifikate spadaju u investicijsko zlato i otkupljuju se po akcijskim cijenama. Proizvodi bez certifikata kupuju se po cijeni koja ovisi o sadržaju zlata u njima.

Srebrni nakit

Srebrni nakit općenito ima udio srebra od 92,5 posto (oznaka 925), dok je nakit s udjelom srebra od 90 posto (oznaka 900) rjeđi. Srebro ima znatno nižu cijenu od zlata.

Srebrnjaci i srebrne poluge

Srebrnjaci i srebrne poluge s atestom otkupljuju se po akcijskim cijenama. Za razliku od investicijskog zlata, srebro je podložno PDV-u, zbog čega je veća razlika između prodajne i nabavne cijene.

Informativni kalkulator

Izračunajte približnu vrijednost svog zlata.

Odaberite finoću i unesite težinu u gramima i dobit ćete približnu cijenu svog zlata.

EKOLOŠKE PREDNOSTI

Izaberite dobru stvar za okoliš

Goldman Graff maksimalno je posvećen pridržavanju najviših etičkih principa prilikom trgovine zlata. Proizvodi od investicijskog zlata u našoj internetskoj trgovini, uredima i trgovinama dolaze iz rafinerija i kovnica s LBMA certifikatom koji jamči ekološko i etičko porijeklo sirovine.

Otkup zlata omogućuje nam smanjenje potrebe za rudarenjem zlata i važna je karika u minimizaciji ugljičnog otiska djelatnosti rafinerija i kovnica.

NEMA OGRANIČENJA

150.000 €?

Isplata će ići odmah.

Neovisno o vrijednosti zlata, jamčimo isplatu odmah u gotovini ili putem transakcijskog računa u vrlo kratkom roku. Najviše pojedinačne isplate, veće od 150.000 eura isplaćene su u manje od jednog sata nakon zaprimanja zlata.

KUPCI NA PRVOM MJESTU

Transparentnost i informiranost

Svoje poslovanje smo izgradili na kvalitetnom odnosu s kupcima. Važno nam je ostvariti dugoročan partnerski odnos s našim klijentima. Smatramo da je transparentnost i odgovornost jedna od naših osnovnih zadaća u ostvarenju tog principa. Stoga smo spremni odgovoriti na svako Vaše pitanje i dati Vam detaljne informacije o stanju i vrijednosti Vašeg zlata.

Sviđa Vam se? Podijelite stranicu!